Social Media Inspiratiecafé

 

Sinds een jaar is het  “Social Media Inspiratiecafé” van start gegaan voor ondernemers uit Apeldoorn en omstreken. Je bent welkom in het kantoorgebouw aan de Wapenrustlaan of zolang het duurt: online via Live YouTube, Facebook of Instagram.

Social Media Inspiratiecafé

Het Social Media Inspratiecafé is bedoeld voor MKB ondernemers die inspiratie kunnen gebruiken voor het online marketingplan. Wat kan ik plaatsen op social media, ga ik ook met video (vlogs) aan de slag.  Hoe schrijf ik een leuke blog die ook wordt gelezen en hoe vaak moet ik een blog schrijven? Leer van andere ondernemers, doe kennis op die je direct kunt gebruiken binnen je eigen bedrijf.

Dus ben jij een MKB ondernemer? Schrijf je dan in voor het Social Media Inspiratiecafé en we houden je per e-mail op de hoogte van de data.

Meer informatie over het Social Media Inspiratiecafé

‘Maak tijd voor social media!’
Het maakt niet uit of je nog moet starten met social media of dat je al jarenlang online actief bent. Na een bezoek aan het inspiratiecafé van Koos ga je naar huis met een ‘rugzak’ aan nieuwe ideeën om van jouw social media een nog sterker marketinginstrument te maken!

Onderwerpen die zeker voorbij gaan komen:

Wat zet ik op social media? En wat niet?
Hoe maak ik een vlog? Of blog?
Hoe vaak moet ik een bericht plaatsen?
Wat kan ik met social media?
Welk social media-kanaal past bij mij?
Hoe werkt het adverteren op social media?
Maak tijd voor jouw social media. Pas je opgedane kennis direct toe. Kom je er niet uit, dan is Koos er om je te ondersteunen!
Nieuwsgierig geworden? Doe mee, aanmelden kan via het aanmeldformulier.

Kosten per persoon, excl. btw, facturatie per e-mail
18 euro p.p.

Tijd
9:30

Locatie

Wapenrustlaan 11, Apeldoorn of online 

Data 2020
Dinsdag 17 november
Dinsdag 15 december

Koos

Online

Kun je vinden wat je zoekt?

11:37