Individuele training

Maximale aandacht voor jouw persoonlijke situatie.

Of dat betrekking heeft op het presenteren van jezelf, je bedrijf, voor het zoeken van werk, nieuwe klanten of het bedenken van content voor jouw social media. Weet je niets van social media en wil je de stap wagen? Ik ben in staat om het jou in jip-en-janneke taal uit te leggen. Ben je startend of gevorderd gebruiker en klaar met de doe-maar-wat-methode? Ik geef je graag een uitdaging op jouw eigen niveau. Dan ben ik graag een stok achter de deur om het vervolgens ook uit te voeren. Want trainen is 1 maar wat je met die kennis doet, is 2.

LinkedIn Training

Persoonlijke profieltraining
Eindelijk een professioneel ingevuld profiel waar je mee aan de slag kunt en waar je je niet meer voor hoeft te schamen.

LinkedIn Marketing of Adverteren
Voor jouw idee, product of dienst. Hoe kom je in beeld bij je netwerk, en hoe bouw je dat netwerk verder uit?

Facebook Training

Facebook Marketing
Hoe kom ik in beeld bij mijn potentiële klant? En wat als ik net start met de pagina en ik heb 83 likes, moet ik voor deze mensen content gaan maken? Ontdek jouw kansen in het vergroten van je zichtbaarheid op Facebook. Content schrijven, adverteren, vacatures, groepen. Alle onderwerpen die we vooraf bespreken komen uitvoerig aan bod.

Instagram Training

Mijn doelgroep is nogal visueel ingesteld. Of je vindt Instagram gewoon leuk. Een mooi platform om mee te experimenteren. Wat kun je zakelijk met Instagram? Hoe komt mijn terras vol, hoe krijg ik meer klanten op mijn website. Wat kan ik doen wat mijn concurrent niet doet. Vooraf nemen we jouw idee door en maak ik een training die aansluit bij de kansen voor jouw bedrijf.

Wil je een prijsopgaaf voor jouw persoonlijke social media traject? Bel 085-0654868 of vul het formulier in.

Koos

Offline

Offline

04:29