Groepstraining

Training in groepen vindt plaats in Apeldoorn, Wapenrustlaan 11

In een groep van maximaal 10 deelnemers gaan we in op de mogelijkheden van social media voor jouw bedrijf, product of dienst. Door de interactie in de groep zul je veel leren van de ervaring van andere gebruikers. Waar lopen zij tegenaan, welke uitdagingen zijn voor iedereen gelijk en wat betekent dat voor jou? Ik speel in op het individuele niveau van de verschillende deelnemers en zal de gevorderde gebruiker een extra uitdaging geven en voor de beginner eenvoudig taal gebruiken.

LinkedIn Training

LinkedIn profieltraining
Eindelijk een professioneel ingevuld profiel waar je mee aan de slag kunt en waar je je niet meer voor hoeft te schamen.

LinkedIn Marketing of Adverteren
Voor jouw idee, product of dienst. Hoe kom je in beeld bij je netwerk, en hoe bouw je dat netwerk verder uit?

Facebook Training

Facebook Marketing
Hoe kom ik in beeld bij mijn potentiële klant? En wat als ik net start met de pagina en ik heb 83 likes, moet ik voor deze mensen content gaan maken? Ontdek jouw kansen in het vergroten van je zichtbaarheid op Facebook.
Variatie in content, vacatures, groepen, (live) video. Deze onderwerpen komen uitvoerig aan bod.

Instagram Training

Mijn doelgroep is nogal visueel ingesteld. Of je vindt Instagram gewoon leuk. Een mooi platform om mee te experimenteren. Wat kun je zakelijk met Instagram? Hoe komt mijn terras vol, hoe krijg ik meer klanten op mijn website. Wat kan ik doen wat mijn concurrent niet doet. Vooraf nemen we jouw idee door en maak ik een training die aansluit bij de kansen voor jouw bedrijf.

Wil je een prijsopgaaf voor een groepstraining op maat? Bel 085-0654868 of vul het formulier in.

Koos

Offline

Offline

04:25