Over jou

Nu niet eens een ‘Over ons’ pagina want deze website is er voor jou. Jij bent ondernemer of een (marketing)collega die zich onder andere druk maakt over de social media van de zaak.

Jij bent:

  • ondernemer, druk met je zaken te runnen
  • benieuwd welke rol social media speelt bij het zichtbaar maken van jouw bedrijf
  • (marketing)medewerker die de taak social media ‘erbij’ doet

De meeste van onze klanten zijn praktisch ingestelde ondernemers uit de sectoren groen, grond, infra en bouwgerelateerd.

Wellicht ben je aannemer? Dan leggen wij aan jouw potentiele klanten uit dat er heel wat voorafgaat aan zo’n genietmoment op een bankje in het park. Van grondverzet, leidingwerk, cultuurtechniek tot en met communiceren over hoe duurzaam je te werk gaat. Allemaal goed voor het imago wat je hoog wilt houden.

En wij? Het socialmediabureau Koos Luijk bestaat uit een team van 3 enthousiaste mensen die met Koos jouw social media aanpakken. Wil je dat zelf kunnen dan trainen we je zodat je weet wat je doet. Wil je dat wij het regelen dan kunnen we een abonnement afspreken. Samen bespreken we hoe je jouw social media wilt gebruiken en wij gaan dat praktisch voor je invullen.

Hoe is het zo gekomen? Lees verder…

Koos Luijk is de oprichter van het socialmediabureau. Reeds sinds de opkomst van social media heeft hij zich verdiept in de mogelijkheden van LinkedIn, Facebook, Twitter, Youtube, Google en Instagram. Deze kennis heeft hij opgedaan tijdens sales- en marketingfuncties in de sectoren infra en transport en uitgebreid gedurende zijn partnerschap bij een reclamebureau.

Zijn passie voor het trainersvak heeft hij ontdekt doordat hij mensen van verschillende niveau’s kan aanspreken. Een stucadoor die als ZZP-er zijn eigen boterham moet verdienen, een basisschoolleerkracht, een politie-agent, een winkelier, een MKB-ondernemer, burgemeester, cateraar of een kunstenaar.

Eind 2016 heeft hij mediabureau koos opgericht om zich volledig te kunnen specialiseren in het gebruik van social media door ondernemers, bestuurders, salesprofessionals. Om iets terug te geven aan de maatschappij is hij lid geworden van Mediawijzer. In deze rol geeft hij voorlichting aan de jeugd en hun ouders over het gebruik van social media.

Heel enthousiast wordt ik wanneer cursisten “aha-werkt-dat-zo-belevingen” meemaken tijdens trainingen.

Koos z’n hart klopt ook voor mensen die door omstandigheden in een slechtere positie verkeren. Het is belangrijk dit te weten want onze klanten maken het mogelijk daar iets aan te doen.
In de loop van 2018 is hij in aanraking gekomen met de Outreachend hulpverleners van Stimenz. Zij helpen jongeren in Apeldoorn van 18 tot 23 jaar die geen vaste woon-verblijfplaats hebben. Een kwetsbare groep in de samenleving die om uiteenlopende redenen terechtgekomen zijn in een positie zonder hulp. Koos helpt de hulpverleners deze groep beter in beeld te brengen bij inwoners, ondernemers en het bestuur van Apeldoorn via social media. Ook helpt hij de jongeren met het zoeken naar werk, solliciteren en presenteren.

Tenslotte:
Sinds 2020 is het socialmediabureau Koos Luijk gespecialiseerd in groen-, grond-, infra- en bouwgerelateerde bedrijven. Dat zul je vast begrijpen als je bovenstaand verhaal hebt gelezen. Dat wil niet zeggen dat we andere ondernemers niet kunnen helpen, integendeel. Door focus aan te brengen worden we nog meer als specialist gezien en gevraagd. Vraag Koos gerust als je twijfelt: 085-0654868.

Koos

Offline

Offline

04:47