LinkedIn Sales Training

LinkedIn Sales Training

Verkopen is jouw vak? Of ben je een vakgek die zijn kunsten moet verkopen? Stel, jij bent gewoon een kei in je vak maar je vind het helemaal niet leuk om te netwerken en te verkopen. Toch heb je nieuwe contacten nodig om nieuwe zaken te kunnen doen. LinkedIn is een zeer geschikt platform om de zakelijke klant te bereiken.

Deze training is geschikt voor medewerkers, ZZP en MKB, die actief zijn met het verkopen van een product of dienst. Je hebt al een LinkedIn profiel en enige basiskennis.

Inhoud training
We bekijken de wereld van jouw (potentiële) klant en bepalen hoe jij deze het beste kunt bedienen met berichten van goede kwaliteit. Dit kan in de vorm van video, foto, PDF bestanden en links naar jouw website of webshop.

We kijken naar jouw kennisniveau en passen de training daar op aan. Reken erop dat we in een korte tijd veel informatie verstrekken en dat je je afvraagt of en wat je met deze informatie gaat doen. De training is er op gericht om jouw profiel tot een succes te maken en jouw doelen ermee te bereiken. Daarvoor is tijd en inzet nodig. Ben je bereidt die tijd te investeren?

Let op: Dit is géén training voor het verhogen van de omzet van je webshops.

Wat weet je na afloop
Je kent de mogelijkheden om via LinkedIn nieuwe contacten te leggen en je bestaande netwerk te linken en uit te breiden. Je kunt met een degelijke contentstrategie aan de slag om relaties aan te gaan en jouw relaties te bedienen met waardevolle berichten.

Kosten
€ 249,- per persoon

Aantal deelnemers:
3 – 10 deelnemers

Wat moet je meenemen?
Jouw laptop

Tijd
Inloop vanaf 09.00 uur
Van 09.30 tot 12.00 uur

Locatie
Wapenrustlaan 11, Apeldoorn

Data 2020: op aanvraag

Koos

Online

Kun je vinden wat je zoekt?

10:03