90 dagen strategie – ‘Verkopen met LinkedIn’

90 dagen strategie – ‘Verkopen met LinkedIn’

Verkopen is jouw vak? Of ben je een vakgek die zijn kunsten moet verkopen? Stel, jij bent gewoon een kei in je vak maar je vind het helemaal niet leuk om te netwerken en te verkopen. Toch heb je nieuwe contacten nodig om nieuwe zaken te kunnen doen. LinkedIn is een zeer geschikt platform om de zakelijke klant te bereiken.

Deze training is geschikt voor medewerkers, ZZP en MKB, die actief zijn met het verkopen van een product of dienst. Je hebt al een LinkedIn profiel en enige basiskennis.

Inhoud training
We bekijken de wereld van jouw (potentiële) klant en bepalen hoe jij deze het beste kunt bedienen met berichten van goede kwaliteit. Dit kan in de vorm van video, foto, PDF bestanden en links naar jouw website of webshop.

We kijken naar jouw kennisniveau en passen de training daar op aan. Reken erop dat we in een korte tijd veel informatie verstrekken.

Vraag jij jezelf: kom ik in actie na deze training?
Maak je geen zorgen. Tijdens de eerste sessie gaat jouw eerste bericht online! Praktijk en theorie gaan samen op. Samen maken we een ‘nieuwe normaal’ voor jouw verkopen zodat het natuurlijker voor je wordt om met verkoop bezig te zijn.
De training is er op gericht om jouw profiel tot een succes te maken en jouw doelen ermee te bereiken. Daarvoor is tijd en inzet nodig. Ben je bereidt die tijd te investeren?

Let op: dit traject is toegespitst op B2B ondernemingen

Heb ik een betaalde versie van LinkedIn nodig?

Nee, dat is niet nodig. De enige beperking waar je tegenaan kunt lopen is dat je niet meer kunt zoeken omdat je de zoekfunctie teveel hebt gebruikt. Een betaald account geeft je meer inzicht in het bezoek aan je profiel en kun je beter je verkoopstrategie hierop aanpassen. Ook kun je uitgebreider zoeken. Tijdens mijn traject maken we geen gebruik van Sales Navigator, het uitgebreide salespakket van LinkedIn voor o.a. salesteams.

Wat weet je na afloop
Je kent de mogelijkheden om via LinkedIn nieuwe contacten te leggen en je bestaande netwerk te linken en uit te breiden. Je kunt met een degelijke contentstrategie verder om je netwerk te vergroten en jouw relaties te bedienen met waardevolle berichten. Daarnaast weet je je nieuwe contacten om te zetten in klanten.

Kosten
€ 1997,- excl. btw.

Aantal deelnemers:
Deze 90-dagen strategie wordt alleen 1 op 1 gegeven.

Wat krijg je:
3x 2,5 uur offline strategisch en praktische kennis en uitvoering op kantoor in Apeldoorn
3x 1 uur online begeleiding via Zoom
*extra contentinspiratie op maat voor jouw bedrijf
*onbeperkt q&a gedurende 3 maanden

Locatie
Wapenrustlaan 11, Apeldoorn

linkedin-sales-training

Koos

Offline

Offline

02:02