Facebook Marketing

Facebook Marketing

Hoe kom ik in beeld bij mijn potentiële klant? En wat als ik net start met de pagina en ik heb 83 likes, moet ik voor deze mensen content gaan maken? Ontdek jouw kansen in het vergroten van je zichtbaarheid op Facebook. Content schrijven, adverteren, vacatures, groepen. Alle onderwerpen die we vooraf bespreken komen uitvoerig aan bod.

Facebook Adverteren

Met een zakelijke Facebookpagina kun je adverteren en jouw product of dienst onder de aandacht brengen bij mensen die jouw pagina nog niet volgen. Dat kan wel eens prettig zijn omdat je de meeste content maakt voor de mensen die jou al volgen. Dan groeit het bereik alleen als de berichten zo goed zijn dat ze worden geliked, gedeeld of er commentaar op wordt gegeven. Je kunt bij ons terecht voor een starterstraining Facebook Adverteren zodat je laagdrempelig kunt kennismaken met deze vorm van promotie.

Content Schrijven

Wat zet je op je social media accounts. Op stip de nummer 1 van de meestgestelde vragen. We willen je graag op weg helpen om af te rekenen met de gedachte dat je geen goede schrijver bent en geen inspiratie hebt voor leuke content. Boek een training content schrijven en je krijgt tientallen tips die je direct kunt toepassen. Voor jou geen redenen meer om niets te posten.

Facebook Marketing (deels) uitbesteden of zelf doen?

Je kunt het prima zelf maar er zijn gewoon zaken die hogere prioriteit hebben op jouw lijstje. Dan kun je je inderdaad afvragen of het zin heeft jezelf in de materie te verdiepen en alles zelf te doen. Je kunt ook kiezen voor het gemak. Wanneer wij jouw berichten plannen, schrijven en posten heb jij een stok achter de deur en weet je zeker dat jouw bericht op tijd online komt. De inhoud? Daar komen we altijd uit.

Koos

Offline

Offline

22:58