Basistraining LinkedIn

Basistraining LinkedIn

Heb jij een profiel op de grootste zakelijke netwerksite van Nederland? Of nog niet? Wil jij jezelf en je bedrijf op een professionele manier presenteren zonder bla bla, maar wel door een goede indruk achter te laten bij de profielbezoeker? Waarvoor kan men wel met jou contact opnemen? Al deze zaken komen aan bod bij deze training.

Deze training is geschikt voor medewerkers, ZZP en MKB, die actief zijn met het verkopen van een product of dienst.

Inhoud training

In de basis een goed profiel. Dat is waar het om draait. Goede foto’s, teksten, links, ervaringen, aanbevelingen. Vooral de meest gebruikte functies komen natuurlijk aan bod maar ook de mogelijkheden die nog weinig worden gebruikt omdat ze onbekend zijn.

We kijken naar jouw kennisniveau en passen de training daar op aan. Reken erop dat we in een korte tijd veel informatie verstrekken en dat je je afvraagt of en wat je met deze informatie gaat doen. De training is er op gericht om jouw profiel tot een succes te maken en jouw doelen ermee te bereiken. Daarvoor is tijd en inzet nodig. Ben je bereidt die tijd te investeren?

Deze training kan worden uitgebreid met de basistraining Facebook en Instagram. Als je er nog niet uit bent wie je kunt bereiken op welk social media platform? Boek dan een strategische sessie.

Let op: Dit is géén training voor het verhogen van de omzet van je webshops.

Wat weet je na afloop

Je hebt een professioneel profiel en je weet wat je kunt doen om jezelf te presenteren op een manier die bij jou past. Ook ken je de functies van LinkedIn om je profiel up-to-date te houden.

Kosten
€ 195,- per persoon

Aantal deelnemers:
3 – 10 deelnemers

Wat moet je meenemen?
Jouw laptop

Tijd
Inloop vanaf 09.00 uur
Van 09.30 tot 12.00 uur

Locatie
Wapenrustlaan 11, Apeldoorn

Data 2020
Donderdag 30 juli 9.30-12.00
Dinsdag 8 september 9.30-12.00
Woensdag 7 oktober 18:30 – 21:00
(Andere data/tijden op aanvraag)

Koos

Offline

Offline

23:53